Notice: Error: Table 'allesmakkelijk_OPMOVE.oc_bots_report' doesn't exist
Error No: 1146
insert into oc_bots_report (link, bot, ip, `date`) values ('http://elizaa.nl/index.php?route=information/information','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','3.236.98.69',now()); in /home/allesmakkelijk/public_html/elizaa.nl/system/library/db/mysqli.php on line 41 Retourneren

Retourneren

Kan ik een product retour sturen?
Als u een consument bent kunt u producten die u bij ons heeft gekocht retour sturen wanneer u binnen 14 dagen na ontvangst van uw product een e-mail ( service@elizaa.nl ) stuurt waarin u aangeeft het product te willen retourneren. In plaats van een mededeling per e-mail kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van het Europees modelformulier voor herroeping dat u bij uw bestelling (per post) ontvangt. U dient het product binnen 14 dagen na de mededeling dat u wenst te retourneren, daadwerkelijk te retourneren.

Het product dient compleet te zijn en indien redelijkerwijs mogelijk in de oorspronkelijke en onbeschadigde verpakking te zitten.

Gepersonaliseerde producten (zoals bedrukte producten) kunnen niet geretourneerd worden.


Retourbetaling 

Indien u aan bovenstaande voorwaarden voldoet, dan ontvangt u binnen 14 dagen na uw mededeling dat u het product wenst te retourneren uw betaalde bedrag (incl. verzendkosten voor de heenzending) retour op het rekeningnummer dat bij betaling van het product gebruikt is. De kosten van retour worden niet vergoed.

Hoe dienen producten teruggestuurd te worden?

Uw zending dient geretourneerd te worden naar het volgende adres:

allesmakkelijk.nl

Talmalaan 89

3515 CW  Utrecht

Nederland