Notice: Error: Table 'allesmakkelijk_OPMOVE.oc_bots_report' doesn't exist
Error No: 1146
insert into oc_bots_report (link, bot, ip, `date`) values ('http://elizaa.nl/index.php?route=information/information','CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)','35.174.62.102',now()); in /home/allesmakkelijk/public_html/elizaa.nl/system/library/db/mysqli.php on line 41 Betalen

Betalen

Informatie over betalen

 

 

 

             

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

 

 

Welke banken nemen deel aan iDEAL?


Wanneer u klant bent bij een van de onderstaande banken, kunt u bij ons online betalen met iDEAL.


ABN AMRO
ASN Bank
Fortis
ING bank
Rabobank
SNS Bank
SNS Regio Bank


 

 5600mah powerbank voor iphone ipad samsung htc games mp3 speler navigation. Kleur wit   

 Mister Cash is een algemeen geaccepteerde betaalwijze in België. De werking is vergelijkbaar met het Nederlandse iDEAL. De betaling start door het invoeren van het kaartnummer dat op de voorkant van de bankpas staat en de vervaldatum van ervan. Vervolgens moet de betaling bevestigd worden via het beveiligingsmiddel van de bank van de klant. Bijvoorbeeld via een paslezer met pincode.


 5600mah powerbank voor iphone ipad samsung htc games mp3 speler navigation. Kleur wit  

 Indien u online winkelt en het PayPal-logo staat op de website van de webwinkel aangegeven, dan kunt u hier ook met PayPal betalen. U hoeft bij de betaling alleen PayPal te selecteren. Vervolgens wordt u gevraagd om in te loggen op uw rekening en de betaling te bevestigen. Uw financiële gegevens worden nooit aan verkopers of webwinkels getoond. 5600mah powerbank voor iphone ipad samsung htc games mp3 speler navigation. Kleur wit  

 MiniTix is de virtuele portemonnee waarmee je via internet of mobiele telefoon betalingen tot 150 euro kunt verrichten. Met MiniTix betaal je snel en veilig al je aankopen of aan je vrienden. Met je mobiele telefoon heb je je MiniTix portemonnee altijd bij de hand. MiniTix is voor iedereen, ongeacht waar je bankiert, je provider of je type mobiele telefoon.


 5600mah powerbank voor iphone ipad samsung htc games mp3 speler navigation. Kleur wit

Rekeningnummer: 1626.78.010 t.n.v. allesmakkelijk.nl

IBAN NL36RABO0162678010

BIC RABONL2U

Overmakingskosten uit EU Landen komen voor rekening van allesmakkelijk.nl